LILLA BAS PIZZARIA

LILLA BAS PIZZARIA

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 379 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Lilla Bas Pizzaria. Vil du vide mere? Få mere at vide

11 jun 2022 at 6:53 Lidt for meget dressing til min smag, men ellers virkelig lækker mad!
8 jun 2022 at 4:41 Gode pizzaer og spaghetti så alle var tilfredse
29 maj 2022 at 19:52 Normal mega gode pizzaer, hvor alt er 100% i orden. Men i dag var bunden simpelthen så tør/hård, at pizzaen var ødelagt.
27 maj 2022 at 23:57 Pizza så god det kunne få en Ninja Turtle til at rødme.
3 feb 2022 at 20:24 Der var for lidt dressing i pitabrødet og det var tørt
27 jan 2022 at 9:55 Virkelig god pizza, med TYND bund, og leget fyld på pizzaerne!!
8 jan 2022 at 21:19 Ordered big fries = they were smaller than in other pizzerias' small fries. Really big disappointment for 40kr fries. Pizzas were good as always.
1 jan 2022 at 20:46 Altid lækker mad med friske råvarer
17 dec 2021 at 20:28 Burger kom i pitabrød. Skinke i burger istedet for bacon. Ingen bacon på pizza, selvom det var bestilt. Uhøflig og sur mand, som leverede maden. Fint at maden kom før tid, men det vejer ikke op for fejl i maden og uhøflig levering.
14 dec 2021 at 16:46 Absolut lækker menu. Vores første bestilling derfra. Vi er faste kunder fra nu og glæder os til at udforske menukortet. levering til tiden.
3 nov 2021 at 22:34 Jeg bestilte maden til 17:30, men allerede 16:30 bankede buddet på døren. Maden var fremragende (som altid), men vi måtte spise noget tidlig aftensmad, hvis ikke pizzaerne skulle være blevet kedelige. Det trækker ned, at det kom så tidligt.
29 okt 2021 at 19:53 Deres chili har en lækker konsistens, den er stærk men fordelt i perfekte små doser. Pizzaen var heller ikke over-olieret, der var ikke engang noget at duppe af oven på. Og så er personalet altid glade og venlige når man kommer. :D